Voor kinderen (6-12 jaar)

Kinderkunstklas (6-12 jaar)

10 lessen voor kinderen van 6 tot 12 jaar
zaterdagochtend 10.15-12.15 uur, startdatum 18 september 2021
€ 105,- inclusief alle materialen en ranja.

De Pauw vindt het heel belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd in aanraking komen met beeldende kunst, en de beste manier om ze te laten ervaren wat kunst is, is ze het zelf laten maken! Daarom starten we dit jaar met een hele nieuwe kindercursus onder leiding van Ingrid Zijlema.

Wat gaan de kinderen doen? Alles! Klei, glazuur, potlood, krijt, verf, zeefdrukken, animatietechnieken, u kunt het zo gek niet bedenken of het komt aan bod in de cursus. Kinderen leren wat zij mooi vinden en welk materiaal ze goed past, en kunnen daarmee verder.

Meer informatie en inschrijven via info[at]skvs.nl  of 06-2441 0441.

Mocht u minder te besteden hebben en wilt u uw kind toch laten meedoen aan de Kinderkunstklas, dan kunt u wellicht gebruikmaken van de mogelijkheden die de Stichting Leergeld biedt. Kijk op hun site voor meer informatie: klik hier.

Ook het Jeugdfonds Sport & Cultuur biedt mogelijkheden, zie voor meer informatie hun website (klik hier) , of mail naar groningen [at] jeugdcultuurfonds.nl. Op woensdagochtenden is het fonds telefonisch te bereiken via 06 – 81 30 45 03.

 

Creatieve cursussen voor jong en oud – en nog veel meer!