Wolvilt-schilderij (za)

Workshop Vilten, zaterdag
Hele zaterdag, van 10.00 tot 16.00 uur
Datum: zaterdag 29 februari 2020
Docent: Suzanne van der Ploeg
Deelname: € 60,- pp (incl. alle materialen, lunch etc.)

Aan de hand van een foto, mooie plaat of tekening gaan we met behulp van wol een afbeelding leggen. We werken met een onderlaag van wolvlies. Daarop gaan we de afbeelding leggen met lontwol en vlies. Je kunt daarbij kiezen uit naturel tinten of voor wat meer kleur. De losliggende wol wordt in de onderlaag geprikt met een viltnaald. Door middel van kleur en structuur worden diepte, licht en donker en details aangegeven. We schilderen met wol een schilderij dat we na afloop opspannen op canvas (40 x 50 cm), waardoor je het thuis direct op kunt hangen.

Deze workshop duurt een hele zaterdag, van 10 tot 16 uur, en halverwege is er alle tijd voor een lunch, die wordt verzorgd door De Pauw (bij de prijs inbegrepen dus).

OOK OP DINSDAGAVOND

Deze workshop wordt ook gegeven als tweedelige workshop, op twee dinsdagavonden. Voor sommige mensen is ‘s avonds een workshop volgen nou eenmaal makkelijker, qua agenda. De inhoud is identiek aan deze workshop, maar de lunch vervalt vanzelfsprekend. Er zijn wel extra lekkere koekjes bij de koffie. Zie hier.

OPGEVEN of meer informatie?

Stuur een mailtje naar info @ skvs.nl of bel 06 – 2441 0441.

Creatieve cursussen voor jong en oud – en nog veel meer!